Projectondersteuning

Veel projectleiders besteden veel tijd aan informatievergaring, kwaliteitsborging en administratie. KM2 Consultancy kan deze werkzaamheden tijdelijk overnemen of hierbij ondersteunen. Ook het integreren of het digitaliseren van zorgdossiers kent vele uitdagingen. Wilt u dit traject uitbesteden en interim invullen? Heeft u niet alle benodigde kennis en kunde hiervoor in huis? En wilt u het adequaat invoeren of optimaliseren?

KM2 Consultancy garandeert u dat verander- en implementatieprojecten, van bijvoorbeeld nieuwe software, succesvol verlopen. Natuurlijk binnen de gestelde tijdslijn en binnen budget.

KM2 Consultancy én Prince 2: een effectieve combinatie

KM2 Consultancy is gespecialiseerd in projectmanagement en projectondersteuning. Door de jarenlange ervaring zijn we in staat om voor een bepaalde periode (op basis van interim invulling) een organisatie te ondersteunen. Dit doen we door een projectorganisatie op te zetten, te implementeren en de resultaten te monitoren. In onze opdrachten werken we volgens de Prince 2 methodiek.

Grip op uw project met de werkwijze van KM2 Consultancy

Met de nieuwe wetgeving en de veranderende behoeften van patiënten moeten processen continue aangepast worden. KM2 Consultancy biedt hierin graag optimale ondersteuning en begeleiding. Dit doen we door:

  • het bieden van een rechterhand
  • het bieden van kwalitatief hoge projectondersteuning
  • het maken (en nakomen) van duidelijke afspraken
  • grip te houden op het project met een strakke realistische tijdsplanning en binnen budget