Applicatiebeheer

Uw applicatiebeheer is onze zorg!

Applicatiebeheer volgens KM2 Consultancy.

Met goed applicatie beheer worden bedrijfs-applicaties en gegevens (verzamelingen) van een organisatie in stand gehouden. Veranderen de technische of functionele eisen? Of worden er fouten geconstateerd? Dan kunnen of moeten de applicaties worden aangepast. Applicatiebeheer houdt zich dan ook bezig met de creatie, het beheer en het wijzigen van deze applicaties.

Waarom KM2 Consultancy voor applicatiebeheer?

Het op peil houden van ICT prestaties is voor veel organisaties een uitdaging. KM2 Consultancy biedt hierin hulp en ondersteuning. KM2 Consultancy heeft ruime ervaring met het applicatiebeheer van diverse elektronische zorgdossiers binnen de Caresector (gehandicapten-, jeugd-, ouderen- en thuiszorg).

Inspelen op actualiteiten in de zorg!

KM2 Consultancy heeft vanzelfsprekend de benodigde actuele kennis van de wet- en regelgeving rondom de zorg voor de cliƫnten in huis. Wij zorgen ervoor dat uw elektronische zorgdossiers aan deze eisen blijven voldoen. Voor ons hebben de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en de Wet Langdurige Zorg (Wlz) dan ook geen geheimen!

KM2 Consultancy ook voor verplichte rapportages

Ook voor verplichte rapportages aan zorgkantoren, gemeenten en CAK bent u bij KM2 Consultancy aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw applicatie optimaal is ingericht. Zo kan u en uw zorginstelling de juiste rapportages volledig en op tijd indienen.

Applicatiebeheer van PlanCare

Een belangrijke expertise van KM2 Consultancy is het applicatiebeheer van PlanCare Dossier en PlanCare 2 van De Heer Software. Regelmatig wordt (tijdelijke) hulp ingeroepen om hierop in te springen. Zo ondersteunen we regelmatig bij het beheer van PlanCare Dossier en PlanCare 2. En helpen we het te verbeteren. Dit doen we (ook) regelmatig op advies van De Heer Software.